Corporate info

 

Rolluik Service Nederland

 

RSN (Rolluik Service Nederland) is een bedrijf dat zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in de dienstverlening op het gebied van rolluiken, toegangscontrole en beveiligingstechniek.
Daarnaast levert en monteert RSN tegenwoordig ook complete producten, denk hierbij aan rolluiken en –hekken, parkeergarage afsluitingen en toegangssystemen.

Eigenaar Martin Stoppelenburg is ruim 25 jaar geleden gestart met het bedrijf Martronic. Martronic is een bedrijf dat elektronische alarmsystemen verzorgt. Met zijn kennis op het gebied van hang- en sluitwerk een ideale combinatie in de beveiligingstechniek.

Martronic ontwikkelde zich tot een serieus en allround beveiligingsbedrijf. Uitbreiding werd gevonden in de mechanische beveiligingsbranche. Expertise werd opgedaan in de rolluiken en –hekken als ook het afsluiten van parkeergarages. Er was dermate veel bedrijvigheid in deze tak van beveiligen dat Martin besloot hiervoor een bedrijf op te richten.

RSN was ontstaan en hij breidde zijn kennis en vakmanschap snel uit met producten als snelloopdeuren, brandwerende voorzieningen (rolluik, rolscherm, schuifdeur e.d.) en toegangstechnieken.

Anno 2013 is RSN een vlot opererend bedrijf die haar relaties 24/7 van dienst is met allerhande storingen, reparaties, onderhoud en het leveren en monteren van complete producten.

Kortom voor uw totale beveiliging of toegangscontrole is Rolluik Service Nederland uw ideale partner!

 

                                                      Martin Stoppelenburg