WIE ZIJN WIJ?

RSN (Rolluiken Service Nederland) Toegangstechniek is een Dordts bedrijf dat landelijk opereert en zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in de dienstverlening op het gebied van o.a. rolluiken, toegangshekken, overhead(garage)deuren, toegangscontrole en beveiligingstechniek.

Hoewel wij sinds jaren compleet nieuwe producten leveren en monteren, zijn wij in de kern een service georiënteerd bedrijf gebleven. Daarbij heeft het altijd onze voorkeur om bijv. uw rolluik, overheaddeur of toegangshek te repareren i.p.v. deze te vervangen, waarom? Om de bedrijfskosten voor onze klanten zo laag mogelijk te houden.

Een andere manier om uw bedrijfskosten laag te houden en de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, is dat wij werken met een geautomatiseerd systeem, waarin elk artikel, waar een onderhoudscontract op afgesloten is, apart bijgehouden en gemonitord wordt. Hierdoor kunnen wij inzichtelijk maken, wat de status is van elk afzonderlijk product. U zou niet verrast mogen worden voor onverwachte zaken als uitval of reparatie.

RSN Toegangstechniek is een vlot opererend bedrijf die haar relaties 24/7 van dienst is met uitstekende (24-uurs) service. Door onze goede relaties met toeleveranciers en fabrikanten, beschikken we altijd over de onderdelen die nodig zijn om uw voorziening te repareren. Onze servicegerichtheid en korte responstijd, maakt ons de ideale partner voor de continuïteit van uw organisatie.