PROJECTEN Onze expertise

Garagedeuren

Project Garagedeuren - Huijbergen

Voor een familie in het prachtige Huijbergen hebben wij de nieuwe garage voorzien van 2 nieuwe elektrisch bedienbare garagedeuren. Daarnaast hebben wij de bestaande draaihek nagekeken en de bediening samengevoegd op één handzender die alle kan bedienen. Gemak dient de mens!

Onze klant was enorm tevreden met het  eindresultaat en dit is een duidelijk voorbeeld van wat RSN Toegangstechniek voor u kan betekenen.

Openslaande Deuren

Project Alphen a/D Rijn

Bij een familie in Alphen a/d Rijn hebben wij openslaande deuren mogen leveren en monteren.

 

Schuifdeurautomaat

Project Dingaland - Den Haag

Voor een VvE hebben wij de opdracht ontvangen voor het vervangen van 2 oude voor 2 nieuwe schijfdeurautomaten en hebben de entreedeuren een nieuwe laklaag gekregen. De nieuwe schuifdeurautomaten zijn tijd gestuurd, voor meer veiligheid en comfort.

Daarnaast hebben wij het kozijn en de kelderdeuren vervangen en uitgevoerd met snel-open systeem, alsmede een codeklavier aan de buitenzijde.

Al met al een prachtig eindresultaat en een duidelijk voorbeeld van wat RSN Toegangstechniek voor u kan betekenen.

Overheaddeuren

Project Zichtenburg - Den haag

Onze opdrachtgever verleende ons de opdracht tot het vervangen van een aantal garagedeuren, met en zonder inkoopdeuren. Verwijderen en afvoeren oude deuren. nieuwe elektrische deuren geplaatst en afgesteld.

 

Garagedeuren

Project Van Catshuysenstraat - Wateringen

Een aanvraag om bij 4 woningen om de bestaande garagedeuren te verwijderen en af te voeren. Daarna nieuwe elektrische garagedeuren te plaatsen. Deze afgesteld met handzenderbediening. Prachtig resultaat, mooie referentie.

Markiezen

Project Cafe Scheffers - Dordrecht

Een aanvraag om bij het bekende cafe Scheffers Huiskamer in Dordrecht het cafe te voorzien van nieuwe markiezen. Hierdoor is de uistraling van dit unieke en gezellige cafe nog meer toegenomen.